top of page

Husfoto förvärvar Objekt360Objekt360 är en start-up inom den svenska proptech-scenen med fokus på digital visualisering. Husfoto är Sveriges ledande nätverk för bostadsfotografer. Nu går bolagen samman och bildar en komplett mediapartner för hela fastighetsbranschen.


Bolagen har samarbetat nära sedan 2016 men nu blir Objekt360 officiellt en del av Husfoto. Med Husfotos 150 fotografer över landet och Objekt360s digitala lösningar blir erbjudandet unikt på marknaden.

Detta är ett stort steg i våra planer för expansion på den nordiska marknaden. Objekt360 delar våra grundvärderingar och öppnar nya dörrar för våra fotografer, så vi ser naturliga synergieffekter med affären

- Fredrik Lindström, VD Husfoto


I och med samgåendet blir Husfoto och Objekt360 ett och samma bolag, men kommer fortsatt jobba under två separata varumärken. Namnet Husfot används främst mot mäklarbranschen och varumärket Objekt360 kommer riktas tydligare mot kommersiella fastigheter.


Vi har haft ett framgångsrikt samarbete sedan flera år tillbaka och med ett gemensamt ägande kan vi nu ta det till nästa nivå. Vår ambition är att vara Nordens bästa partner för fotografer, mäklare, fastighetsägare och bostadsutvecklare.

- Alexander Dahlbacka, Marknadschef Objekt360.


Läs mer i Mäklarvärldens artikel om samgåendet - Ledande bostadsfotografer går samman.


Opmerkingen


bottom of page