top of page
Janasislandsbild05(70x100) (wecompress.com).jpg

LEV PÅ DIN PASSION

Husfoto bygger på en enkel idé - att hjälpa bostadsfotografer leva på sin passion. Vi vet att det är svårt att räcka till som frilansare. Därför hjälper vi dig med försäljning, systemstöd, bokning, leverans, utbildning, back-up och gemenskap så att du kan fokusera på just fotograferingen. 

Vi ger dig en större del av affären, för vi vet att det är där pengarna gör mest nytta.

"Husfoto har hjälpt mig ta min fotografering från en hobby till ett yrke. Jag har fått utbildning, nya kunder, systemstöd och kollegor som kan backa upp mig!"

ANTON STEGARÅS  |  @STGFOTO

JoannaFoto2.jpg
BÄST BETALT I BRANSCHEN
 
Vår modell ger en större del av affären till dig som fotograf. Vi ger dig kreativ frihet i varje uppdrag och ett större ansvar för din egen leverans och kundrelation. Det är vad vi kallar en Fair Deal.

 

GEMENSKAP & BACK-UP

Som frilansare saknar man ofta riktiga kollegor, men inte inom Husfoto. Våra fotografer hjälper varandra och träffas regelbundet, både lokalt och på vår årliga kickoff för hela landet.
FÖRSÄLJNING & UTBILDNING
 
Vi hjälper dig att hitta nya och behålla befintliga kunder med försäljning och kundvård. Husfotos interna utbildningar ser till att du utvecklas som fotograf i takt med att marknaden förändras.

 

EN ENKLARE VARDAG

Husfoto erbjuder svensk support varje vardag för dig och dina kunder. Vårt ordersystem är kopplat mot mäklarnas system för att hantera allt från bokning till leverans på smidigaste sätt.
bottom of page