Av fotografer, för fotografer

Husfoto grundades för snart 15 år sedan av två bostadsfotografer - idag är vi fler än 150 bostadsfotografer som tillsammans fotograferar ca en fjärdedel av den svenska bostadsmarknaden, och vi är stolta över att vi betalade ut över 60 miljoner kronor till våra fotografer 2019.

 

Välkommen du också!

 Mer ansvar, mer betalt
 
Vi ger en större del av kakan till dig som fotograf, och ger dig större ansvar för din egen leverans. Det är vad vi kallar en Fair Deal. 
Erik Nygren - Nygren_Fotoväggen-8649.jpg
Erik Nygren - Nygren_Fotoväggen-8647.jpg
Gemenskap & teamwork
 
Har du saknat riktiga kollegor? Husfotos fotografer hjälper varandra och träffas regelbundet, både lokalt och på vår årliga kickoff för hela landet.
 
Försäljning & utbildning
 
Vi hjälper dig att hitta nya och behålla befintliga kunder med försäljning och kundvård. Husfotos interna utbildningar ser till att du utvecklas som fotograf i takt med att marknaden förändras. 
Skärmavbild 2021-07-30 kl. 12.02.50.png
JoannaFoto2.jpg
En enklare vardag
Husfoto erbjuder svensk support för både för dig och dina kunder för att se till att allt går som det ska. Vårt ordersystem är kopplat mot Vitec / Mspecs / Fasad / FasIT och hanterar bokning och leverans på smidigaste sätt. 

"Husfoto har hjälpt mig ta min fotografering från en hobby till ett yrke. Jag har fått utbildning, nya kunder, systemstöd och kollegor som kan backa upp mig!"

Anton Stegarås

STG Foto / Husfoto

Anton Stegarås - viewfinder.jpg

"Hos Husfoto utvecklas jag som fotograf och får känna gemenskap med andra fotografer och medarbetare. Det som är extra kul är det kreativa utrymme som tillåter mig att göra mitt bästa vid varje fotografering"

Desiré Östergren

DessisFoto / Husfoto

Dessi.jpg
Fotografer_Island_edited_edited.jpg
Vill du bli en av oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss med mer information