top of page

170

Vårt nätverk består av ca 170 aktiva bostadsfotografer över hela Sverige

30%

Tillsammans står vi för bilderna till mer än var fjärde annons på Hemnet

80M

Husfoto betalade ut ca 80 miljoner kr till fotografer förra året

Husfoto grundades 2007 av två frilansade bostadsfotografer med den enkla ambitionen att göra sin egen vardag lite bättre och stärka samarbetet med sina mäklare. Sedan dess har vi vuxit till Sveriges största fotografnätverk och en heltäckande mediapartner för mäklare, med ca 100 miljoner kr i omsättning och tiotusentals fotograferingar varje år.

Men vi kommer alltid tillbaka till varför vi började; Husfoto finns för att stärka samarbetet mellan fotograf och mäklare.

Sonia Jansson - sonia1_tävling_70x100 (wecompress.com).jpg

VÅRA VÄRDERINGAR

 EN FAIR DEAL
 
Schyssta villkor är en förutsättning för bra leveranser. Därför ger vi våra fotografer bäst betalt i branschen, vilket i sin tur ger bättre bilder och en långsiktig affär.
GEMENSKAP

Som frilansare saknar man ofta riktiga kollegor, men inte inom Husfoto. Våra fotografer hjälper varandra och träffas regelbundet, både lokalt och nationellt.
KREATIV FRIHET
 
Hos oss är varje fotograf unik och arbetar med kreativ frihet. Vi utmanar dem ständigt att våga testa nya vinklar och arbetssätt för att fortsätta utvecklas. 
NÄRVARO

Vi är alltid kontaktbara, har lokal närvaro och värnar om det personliga i affären. Det är också därför vi alltid utser en personlig fotograf till varje mäklarkontor.
bottom of page